Noortje Baselet

Mijn middelbare opleiding heb ik gevolgd in het Don Bosco College te Hechtel. Hierna ben ik naar Leuven getrokken, waar ik in 2011 ben afgestudeerd aan de K.U.L. als Master in de logopedische en audiologische wetenschappen. In 2013 volgde ik het internationale postgraduaat ECSF en specialiseerde ik mij in vloeiendheidsstoornissen. 

 

Na mijn afstuderen in 2011 heb ik in Herent en Kessel-lo in een groepspraktijk gewerkt. Ik werk sinds 2014 ook deeltijds in de secundaire school voor buitengewoon onderwijs Sint-Elisabeth in Wijchmaal. Ik werk er met jongeren met autisme of een andere beperking, die problemen ondervinden met lezen, schrijven, taal en communicatie. In 2016 besloot ik om terug naar Hechtel te keren en zelf een praktijk op te starten. 

 

Mijn streefdoel in therapie is steeds om de communicatie en het spreken aangenaam te maken en de levenskwaliteit te verbeteren. Ieder kind is uniek en de aanpak zal steeds afgestemd zijn op de noden van het kind en de ouders. Nauwe samenwerking met ouders en de omgeving is hierbij erg belangrijk. Ik specialiseer mij in het behandelen van kinderen en volwassenen met vloeiendheidsproblemen en in het behandelen van de communicatie- en taalproblemen die voorkomen in combinatie met autisme. 


Elien Leekens - logopediste

In juni 2017 studeerde ik af als master in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Daarna heb ik gedurende 4 jaren gewerkt in een multidisciplinaire groepspraktijk in Bree. 

 

Vanaf juli 2021 werk ik deeltijds in het welzijnscentrum Salvator te Hasselt, waar ik werk met volwassenen met spraak-, slik- en taalproblemen. Daarnaast startte ik in dezelfde periode in de Multipraktijk te Hechtel.  Hier behandel ik zowel kinderen (leer-, taal-, spraak- en myofunctionele problemen) als volwassenen (afasie, dysartrie, spraakapraxie en dysfagie). Voor de behandeling van volwassenen zijn ook huisbezoeken mogelijk.

 

Als logopediste vind ik kwalitatieve therapie erg belangrijk, waarbij er ook aandacht is voor een goede multidisciplinaire opvolging en doorverwijzing indien nodig. Daarnaast hecht ik veel belang aan een nauw contact met de ouders/familie, de school of de arts/specialist.  

 

Vol enthousiasme en met veel liefde voor het vak help ik jullie graag verder!


Karlien Gerits - logopediste


Pauline Buffet - kinesitherapeut

In juni 2020 behaalde ik mijn diploma kinesitherapie aan de Universiteit van Hasselt, met als specialisatie pediatrie. Bij het maken van een studiekeuze werd het voor mij al snel duidelijk dat ik voor een studie zou gaan waarbij gezondheid en mensen (en dan in het bijzonder kinderen) centraal staan.

 

Je kan bij mij terecht voor de behandeling van neuro- en psychomotorische aandoeningen bij kinderen en voor ontwikkelingsstimulatie bij baby’s en kleuters.

 

Momenteel ben ik mij extra aan het verdiepen in het psychomotorisch luik aan de hand van de jaarcursus psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren aan de Thomas More Hogeschool.